Corona, frygten forfremtiden- eller!!

Hvornår og hvor længe vare det ved, denne verdensomspændende virus. Spørgsmål mange af os stiller, os selv og andre. Tanker vi ikke kan få svar på, alt imedens fyringer truer vores hverdag, sociale relationer bliver færre og færre og forholdet står igennem prøvelser, vi aldrig har tænkt os skulle forstyrre vores familier og kærligheden.

Vi har selvfølgelig nogle valg. Hvis jeg vælger, at sidde tilbage lammet og tom for idéer, hvor håbløsheden trænger sig på – eller helt overtager. Drømmene forbliver da tavse.

Vi kan også vælge at handle, få adrenalinen op og køre, sætte fantasien i gang, så vi kan føle os værdige i denne for hele samfundet provokerende tid. Drømmene vil da tale til os. Spørge os – “Hvad var det lige jeg drømte om engang”. Job, karrierer, parforhold, venskaber, o.s.v o.s.v.

Hvad kan jeg tage med mig, hvad kan jeg tilføre mine drømme, måske evner og færdigheder fra en nu svunden tid, måske nogle færdigheder, jeg ikke har haft fokus på længe. Og sådan kan vi blive ved, til det tidspunkt, hvor vi går i aktion.

Hvor kan jeg få hjælp til til denne meget personlige udvikling?

Måske har du lyst til, at tage et par samtaler med en coach, som vil hjælpe dig til at hjælpe dig selv. Coachen lytter til dig og kan sammen med dig finde nye veje at gå. Vi kan lede efter “den røde tråd” sammen. Vi kan finde dine værdier, det der er allervigtigst for dig og så kan vi lægge en plan.

NU ER DU I GANG. (Læs afsnittet om coaching her på siden)

Skal vi tage springet sammen. Du er velkommen her hos la Cour Rådgivning